MenuSchema's


Zoek Produkt info

Zoeken naar:
Mijn Produkt infoResultaat Produkt info[Nieuwe invoer]
Gevonden: 4
<<, -5, <, 1, 2, 3, 4, >, +5, >>
[2008-01-15]
Viking wijzigt klapset[2005-12-11]
Nieuwe Buis RAPS V10[2005-04-27]
KS Profiel als basis van succes![2005-04-27]
Nieuwe RAPS skeeler frame, de EraCer !Nieuwe Buis RAPS V10Raps komt op de markt met nieuwe buis.

Deze winter lanceert Raps een nieuwe schaatsbuis; de Raps V10. Wij stellen u graag in de gelegenheid u gratis te laten testen. Elders op deze site daarover meer informatie.

Raps V10De nieuwe buis is in meerdere opzichten tot in de puntjes getest. Eind 04 verscheen het product voor het eerst in de media. Jan Maarten Heideman gaf na een gewonnen marathon wedstrijd in een landelijke dagblad op over zijn nieuwe buizen 7mm die lager waren en waarop hij super kon “sturen”.

Naast Jan Maarten hebben vorig seizoen enkele rijders meer op de buis gereden en getest. De laatste kinderziektes waren eruit en de laatste duurtest was de Weissensee. Bij Raps ontvingen we de eerste vragen over de buis die op TV was tijdens de “wisselactie” van Jan Maarten.

Voordat de buis in de praktijk is getest is onderzocht of de buis werkelijk minder stijf was zoals beoogd. Hiertoe zijn meerdere test methodieken gebruikt. Een van de methodieken was een punt belasting op meerdere plaatsen op de buis en op het mes. De resultaten kunt u aflezen op:
http://www.raps.nl/producten/products.html

Door te kiezen voor “schaatsen” komt op de site waar onderaan de link naar de resultaten staat vermeld. De mate van stijfheid toont grote overeenkomsten met de betere stalen buizen zoals valt af te lezen.

De Raps V10 is voorzien van het bikkelharde Vanadis 10 PM stalen mes. Het poeder metallurgische staal is dusdanig fijn van structuur dat het tot op heden
elke glijtest met glans heeft gewonnen. Het staal is harder dan 64 rockwell.
Hierdoor blijft het veel langer scherp en is wekelijks slijpen historie. Enkele keren
per seizoen volstaat.

Je kunt natuurlijk zaken testen in theorie en in de praktijk, maar je moet het zelf ervaren! Raps biedt de mogelijkheid de nieuwe Raps V10 te testen.
Nagenoeg alle schoenen passen door het gebruik van de excentrische discs die
voor een optimale afstelling garant staan.

Publicatiedatum: 2005-12-09

Bron: Raps

Advertenties