MenuSchema'sOver SkateOnlineis een website voor en door beoefenaars van de schaats, skeeler en skatesport.
Op SkateOnline worden hulpmiddelen aangeboden voor deze sport.
Deze site is ontstaan (maart 2005) naar aanleiding van een schaatsleiderscursus 2 en is nu in ontwikkeling
Heb jij vragen, suggesties, opmerkingen over deze site, laat het weten en stuur een bericht

Wil jij skateonline eerst uitproberen log dan in als testgebruiker.


 

DisclaimerVoor dat u verder kunt .
Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker instemt met de volgende bepalingen:

Uitsluiting aansprakelijkheid
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct dan wel indirect - ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze site, wordt door de eigenaar (Skate-online) van deze site uitdrukkelijk afgewezen. Skate-online biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze site.

Informatie op deze site
Skate-online streeft ernaar dat alle informatie op deze site correct is. Skate-online wijst echter iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie dan wel in het functioneren van de op deze site aangeboden modules. Skate-online aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor onvolledigheid dan wel onjuistheid van informatie van derden waarnaar in deze website wordt verwezen. Tevens aanvaardt Skate-online geen aansprakelijkheid voor informatie die door gebruikers van deze site wordt gepubliceerd op deze site. Gebruikers van deze site dienen daarom altijd aan te geven wat de bron is van de informatie die zij publiceren.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze site. Deze sites worden niet door Skate-online onderhouden en deze heeft dan ook geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van deze sites. Skate-online geeft dan ook geen enkele garantie noch aanvaardt enige aansprakelijkheid met betrekking tot de toegankelijkheid en de inhoud van die sites.

Virussen
Skate-online garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

© Skate-online

juni 2005

Publicatiedatum: 2005-06-15